Friday, June 12, 2015

Noget som jeg siger farvel til: Katten Samba

Det er jo altid populært med billeder af kæledyr. Nu hvor jeg rejser videre, skulle jeg af med Samba, som blev mit første kæledyr, som jeg fik af italienske Stefano.

Jeg vil sige det som det er, det var sjovest da han var lille og fræk.
Og da jeg havde taget beslutningen om at flytte fra Asien til Bulgarien, skulle jeg af med ham. 

En fyr som jeg kendte fra et af mine stamsteder, blev tvunget til at sige farvel til sin hund, den er nu i pleje, men han savnede noget. Og jeg skulle altså af med Samba, så det var nemt. Han kommer her stadig, for et par dage siden angreb han en dåse TUN i vand, jeg havde lavet hul i dåsen, så vandet kunne løbe fra. 

Jeg er i skrivende stund ikke helt sikker på, hvor mange fotos jeg har af ham, men han ankom i en "cykelkurv", det var en gave fra min tidligere italienske nabo. Jeg lærte en del af Samba. Kan godt forstå at ensomme mennesker får kæledyr, osv. Han var dejlig at komme hjem til. Men jeg lærte også, at det ikke er mig. Jeg er for flyvsk. jeg vil være turist igen, osv. Ikke bindes til noget, andet end landets love og huslejen :-D


Manden på MCen er min eks nabo Stefano. Han er i øvrigt på vej til at blive far for første gang. Hvis babyen da er min, som han siger. Hvem siger livet skal være kedeligt..

Oops. Der er noget under håndklædet.


Her vil han lege for første gang, 10 minutter after ankomsten, jeg leger med venstre hånd, og fototgrafere med højre. En ret god undskyldning når man ikke kan tage skarpe billeder.

Og her spiser Samba rigtig mad for første gang.


Her fanger han fluer mellem vinduesglasset og tremmerne. Ja vi har tremmer for vinduerne her. Sådan er det oftest ikke i Bulgarien. Det skal jeg nok vænne mig til. Hans nuværende ejer påstår, at han nu kan fange myg i luften, og han er ekspert i at kæmpe med småting som mindre slanger, osv.

No comments:

Post a Comment

Mest læste dagblogs